• Goedkope verzending!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Niet goed, geld terug
Menu

Verzending

Welke pakketdienst levert mijn pakket?
De bestelling wordt bezorgd door de pakketdienst GLS in Nederland en België. Je kunt met GLS in contact komen of onze klantenservice contacteren en kiezen voor optie 1. Grotere pakketten zoals kippenhokken worden verzonden met DHL, dit in verband met het gewicht en de afmeting. Wij hebben daarnaast een externe partner welke onze zendingen volgt en bij problemen actie ondernemen. Zij zijn telefonisch te bereiken via ons telefoonnummer, kies dan voor optie 1 in het keuzemenu.  De houten dierenverblijven uit eigen productie worden geleverd door onze eigen koerier.

Wanneer kan ik mijn bestelling in huis verwachten?
Wij geven op onze website bij elk artikel aan wat de verwachte levertijd is. Daarnaast wordt de verwachte leverdatum aangegeven in het winkelmandje. Het kan natuurlijk voorkomen dat er iets misgaat tijdens de levering waardoor uw bestelling helaas vertraging oploopt. Houd hier dan ook rekening mee bij de aanschaf van producten voor jouw dieren. Wanneer je betaald hebt via bankoverschrijving kan de levertijd afwijken. De bestelling wordt dan namelijk pas verzonden nadat het bedrag bij ons is binnengekomen. 

Hoe kan ik de status van mijn bestelling volgen?
Als jouw bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een mail met daarin een track en trace code. Hiermee kun je de bezorging van jouw pakket volgen. Wordt jouw tracking code niet actief? Neem dan contact met ons op.

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben als de bezorger langskomt?
Als er niemand aanwezig is op het moment van bezorging wordt de bestelling bij de buren afgegeven of de bezorger laat een niet-thuis kaart achter in de brievenbus. Wanneer het niet mogelijk blijkt het item af te leveren zal de chauffeur het pakket afleveren bij een Pick up point. Zodat je het pakket daar kunt ophalen en je deze toch zo snel mogelijk in huis hebt.

Waarom worden er verzendkosten berekend bij mijn bestelling?
In tegenstelling tot vele andere webwinkels berekenen wij de verzendkosten niet in bij de prijs van het product. Wij berekenen voor iedere bestelling eenmaal verzendkosten. Omdat wij graag communiceren in open en eerlijke prijzen. 
De verzendkosten zijn € 5,95 tenzij het anders wordt aangegeven bij het product, deze prijs geldt ook voor gecombineerde orders met meerdere artikelen. Voor de verzending van bouwwerken uit onze eigen productie wordt €50,00 verzendkosten gerekend. 

Wat kan ik doen als ik een beschadigd product ontvangen heb?
Het is natuurlijk erg vervelend dat jouw bestelling beschadigd is aangekomen. Wij vragen je in dit geval  binnen twee werkdagen ons schadeformulier in te vullen. Wij verzoeken foto’s van de schade toe te voegen aan het formulier met daarbij vermeld (indien van toepassing) welke onderdelen het betreft. Indien de doos beschadigd is, vragen wij ook hiervan foto’s toe te voegen. Wij zullen samen met je op zoek gaan naar een passende oplossing.