• Goedkope verzending!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Niet goed, geld terug
Menu

Populaire producten

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Kippenhok kopen

Kippenhok kopen? Dit doet u heel makkelijk op Kippenhokplezier. Wij staan altijd voor u klaar en bieden u een niet goed, geld terug garantie. Kippenhok kopen is voor iedereen mogelijk die graag kippen willen houden. Wist u bijvoorbeeld dat kippen hele slimme dieren zijn. Uit verschillende onderzoek is gebleken dat ze moeilijke situaties kunnen oplossen, zelfbeheersing tonen en onzeker kunnen zijn over hun toekomst. .

Belangrijk bij een kippenhok kopen

Bij een kippenhok kopen moet er gelet worden of alle onderdelen aanwezig zijn. Dit zijn onder andere een legnest, luikjes, kippenren, maar ook bijvoorbeeld een plek in het hok waar de kippen kunnen slapen. U moet vooral kijken of deze onderdelen aanwezig zijn in het kippenhok. Bij Kippenhokplezier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Al onze kippenhokken zijn compleet. Een kippenhok kopen bij Kippenhokplezier kan iedereen! .

Kippenhok kopen met verschillende betaalsystemen

Een kippenhok kopen is bij Kippenhokplezier niet moeilijk. U kiest een kippenhok uit die het beste bij u past. Het plaatsen van een bestelling gaat erg makkelijk. Bij een kippenhok kopen, moet er ook betaalt worden. Hier zijn verschillende opties voor, namelijk: .

  • Ideal
  • Bankoverschrijving
  • Visa
  • Mastercard
  • PayPal
  • Afterpay (+0,99)

Na de betaling wordt het kippenhok binnen 3 á 5 werkdagen bij u geleverd. Bij kippenhokken die kant-en-klaar worden geleverd neemt de vervoerder contact met u op. Iemand moet dan aanwezig zijn om het kippenhok in ontvangst te nemen. U ziet dus, een kippenhok kopen gaat heel makkelijk.

Afmeting bij een kippenhok kopen

Bij een kippenhok moet er ook gelet worden op de grote van het kippenhok. Dit heeft te maken met het ras van de kip. Een Barnevelder heeft meer ruimte nodig dan een krielkip. Ook moet u kijken hoeveel kippen er in het hok moeten. Vanuit daar gaat u kijken welke kippenhok het best bij u past, bijvoorbeeld met ren of zonder ren. Bij een kippenhok kopen kunt ook contact met ons opnemen voor advies. Zo weet u precies wat verstandig is om.