• Goedkope verzending!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Niet goed, geld terug
Menu

Kippenhokken

Kippenhokken

Kippenhokken zijn er in verschillende soorten en maten. Dit verschilt van een kippenhok met een ren tot een zonder ren. Daarnaast zijn ze ook in verschillende soorten kleuren verkrijgbaar. Als u kippen wilt houden heeft u een van onze kippenhokken nodig. Op kippenhokplezier vindt u een breed scala aan kippenhokken.

Onderdelen kippenhokken

De kippenhokken bestaan uit verschillende onderdelen. Ten eerste hebben alle kippenhokken een of meerdere legnesten. In een legnesten leggen de kippen hun eieren. Een legnest moet een beetje licht doorlaten. Ook kan dit door middel van een lamp worden opgelost. Ten tweede hebben alle kippenhokken een nachthok. Hier slapen onder andere de kippen. In dit nachthok zit ook een zitstok waarop de kippen kunnen zitten. De meeste kippenhokken bevatten een luikje voor de kippen, maar ook een deurtje. Zo kan u makkelijk bij de kippen of de eieren. Alle kippenhokken op kippenhokplezier zijn gemaakt van top kwaliteit materialen.

Kippenhokken met of zonder ren

U heeft bij kippenhokplezier verschillende soorten kippenhokken met ren of zonder ren. Een kippenren zorgt er voor dat de kip kan rond scharrelen in zijn hok. Scharrelen voor de kip is erg belangrijk. Het zit in de aard van de kip om de hele dag te scharrelen en op zoek te zijn naar voedsel. Als een kip vrij kan rond scharrelen dan komt hij op plaatsen waar hij eten kan vinden. Een kip eet ook bijna de hele dag door. Daarom is het ook belangrijk om niet een keer per dag de kippen te voeden, maar meerdere keren.

Kippenhokken bestellen?

Het bestellen van een van de kippenhokken op kiphokplezier gaat heel makkelijk. Uw zoekt u favoriete kippenhok uit en plaatst een bestelling. Wij zorgen er voor dat het kippenhok binnen 5 werkdagen wordt geleverd. De koerier neemt binnen 3 dagen contact met u op om een geschikt moment uit te zoek voor de levering. Belangrijk is dat er een iemand aanwezig is tijdens de levering. Nog vragen? Neem dan contact met ons op.