• Goedkope verzending!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Niet goed, geld terug
Menu

Kippenhok met ren

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Kippenhok met ren

Kippenhok met ren vindt u heel makkelijk en snel op Kippenhokplezier. Kippen zijn erg fascinerende dieren en hebben daarom ook goed kippenhok met ren nodig. Wist u bijvoorbeeld dat kippen een erg goed geheugen hebben? Uit verschillende studies is gebleken dat een kip meer dan 100 individuen kan onthouden. Hier vallen andere kippen, maar ook mensen onder.

Een goede kippenhok met ren voor iedere kip

Doordat kippen erg fascinerende dieren zijn hebben ze ook een goede kippenhok met ren nodig. Een kippenhok met ren bestaat uit verschillende onderdelen. Een van die onderdelen is de kippenstok. Misschien wel het belangrijkst onderdeel. Op de kippenstok slapen kippen. Het is van belang dat de kippen genoeg ruimte op de kippenstok hebben. Als ze niet voldoende ruimt hebben in een kippenhok met ren dan is de kans op ziekte vele malen groter. Een tip is om het kippenhok te verwarmen en beetje kunstmatig te verlichten. Zo leggen de kippen in de winter toch eieren in het kippenhok met ren. Andere belangrijk onderdelen in een kippenhok met ren zijn:

  • Legnest
  • Kippenren
  • Luik
  • Waterbak
  • Voederbak

Scharrelen in een kippenhok met ren

Met een kippenhok met ren zorgt u er ook voor dat de kippen voldoende ruimte hebben om te scharrelen. Scharrelen is wat een kip het allerliefste doet. De kip is dan op zoek naar nieuwe plekken om voedsel te vinden. Het is daarom ook belangrijk om geregeld in de ren wat kippenvoer of graan te gooien. Zo hebben de kippen wat om te pikken.

Niet goed? Geld terug!

Graag een kippenhok met ren aanschaffen voor uw kippen? Kijk dan snel bij ons uitgebreid aanbod met kippenhokken en vindt u kippenhok die bij u past. Wij laten u niet lang wachten en leveren binnen 5 werkdagen uw kippenhok met ren aan huis. Wij van Kippenhokplezier hanteren een niet goed, geld terug garantie Zo zorgen wij voor tevreden klanten.