• Goedkope verzending!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Niet goed, geld terug
Menu

Voederbak

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Voederbak kippen

Een voederbak kippen is onmisbaar in elk kippenhok. Een voederbak kippen zorgt er voor dat het voer op een plaats blijft en niet helemaal verspreid ligt door het kippenhok. De beste voederbakken vindt u heel makkelijk op Kippenhokplezier.nl.

Breed aanbod aan voederbak kippen

Wij van kippenhokplezier hebben een breed aanbod aan voederbak kippen. Zo zijn voederbakken in diverse maten en vormen beschikbaar. Wat dacht u van een ronde voederbak kippen? Of een rechthoekige? Een voordeel van een ronde voederbak kippen is dat die veel minder ruimte inneemt. Zo heeft de kip meer ruimte om lekker rond te scharrelen. Daarnaast zijn ons voederbakken van top materialen gemaakt zoals zink of metaal. Door gebruik te maken van deze materialen kunnen de kippen de voederbak niet zomaar slopen of omstoten.

Tips voor voederbak kippen

Bij het kopen van een voederbak kippen komen verschillende dingen kijken dan alleen maar het kopen en plaatsen van de bak. Dit zijn een aantal punten waar op u moeten letten bij een voederbak kippen:

  • Zorg er voor dat de voederbak kippen van een zwaar metaal is gemaakt. Zo stoten de kippen de voederbak niet zo maar om.
  • Een tip is om de voederbak kippen op een verhoging te zetten. Zo gaan de kippen niet in de bak staan. Plaats hem ook niet te hoog, want anders kunnen de kippen er niet bij.
  • Controleer dagelijks of de voederbak nog schoon is en of er voldoende voedsel in de bak ligt.
  • Heeft u een groot kippenhok met meerdere kippen? Dan is het verstandig om verspreid door het kippenhok meerdere voederbak kippen te plaatsen. Zo kunnen de kippen geen ruzie maken.

Alle kippen benodigdheden op Kippenhokplezier!

Bent u nog op zoek naar andere kippen benodigdheden? Kijk dan eens verder op Kippenhokplezier. Wij hebben een breed scala aan kippenhokken, kippenrennen en drinkbakken. Zo kunt u zorgeloos kippen houden. Als u nog vragen heeft over bijvoorbeeld onze verschillende kippenhokken, dan kunt u contact met ons opnemen! Graag tot ziens op Kippenhokplezier!