• Goedkope verzending!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Niet goed, geld terug
Menu

Drinkbak

Wij zijn momenteel bezig met het inrichten van deze categorie. Binnenkort vind u hier alle producten.

Drinkbak kippen

Voor iedere kip is er een drinkbak kippen. Een drinkbak kippen is onmisbaar in ieder kippenhok. Hetzelfde als bij mensen kan een kip niet zonder water. Met een drinkbak kippen van Kippenhokplezier zorgt u er voor dat uw kippen altijd vers en schoon water hebben. Zo blijven ze gezond en sterk. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan drinkbak kippen.

Voldoende water in de drinkbak kippen

Aan te raden is om altijd een drinkbak kippen aan te schaffen met een reservoir. Zo heeft de kip voldoende water en hoeft u niet de hele dag door de bak bij te vullen. Het is belangrijk dat een kip voldoende water binnen krijgt. Water is voor essentieel belang bij een kip voor het maken van eieren. Zonder water maakt de kip ook veel minder eieren. Per dag heeft een kip een half liter water nodig. Dus zorg er voor dat er voor elke kip voldoende water in de drinkbak kippen aanwezig is. Daarnaast is het ook belangrijk om het water ook geregeld te verversen. Zo worden de kippen veel minder snel ziek en krijgt u goede en verse eieren.

Plaatsing drinkbak kippen

Naast het kopen van een drinkbak kippen is het ook belangrijk om de bak goed in het kippenhok te plaatsen. Het is aan te raden om de drinkbak kippen op een verhoging te zetten of om op te hangen. Zo gaan de kippen niet in de drinkbak staan en blijft het water vers. Verder moet u er op letten dat de drinkbak kippen stevig is. Bij Kippenhokplezier weet u zeker dat u een stevige drinkbak kippen koopt. Wij leveren alleen maar producten van A-kwaliteit.

Ontdek ook andere producten van Kippenhokplezier!

Wist u ook dat u op Kippenhokplezier andere benodigdheden voor de kip kan vinden? Wat dacht u van een mooie en stevig kippenhok? Of een kippenren waar uw kippen lekker in vrij kunnen rond scharrelen. Mocht u nog vragen hebben over onze producten? Twijfel dan niet en neem contact met ons op!